Acasa Cultură De Dragobete, locuitorii comunei Gangura au elogiat iubirea

De Dragobete, locuitorii comunei Gangura au elogiat iubirea

dragobete gangura1

 

La începutul sărbătorii, pe scena sălii de festivități a gimnaziului Gangura au fost invitate cuplurile care au împliniți 40 de ani de când și-au unit destinele. Cele patru perechi şi-au povestit poveștile de dragoste, au depănat amintiri și au oferit rețeta unei căsătorii fericite și longevive.

În continuare, atmosfera a fost făcută de curajoasele perechi din sală care au fost supuse și la un șir de provocări din partea organizatorilor, cum ar fi legarea cravatei contra cronometru, dans, karaoke, dar și cele mai frumoase declarații de dragoste.

Prestația perechilor de îndrăgostiți a fost apreciată de un juriu format din primarul comunei, Marcel Bobeica, managerul Centrului de zi pentru copii, Larisa Ilașcu, directoarea gimnaziului Irina Cojocaru, directoarea grădiniței Tamara Făurean.

Toți participanții la sărbătoare au primit cadouri oferite de administrația publică locală.

„A fost un eveniment interesant. Mi-am adus aminte de tinerețe, cum am făcut cunoștință cu soția și premii am primit. Dacă sincer, când am primit invitația m-a mirat faptul că se organizează așa ceva“, spune Grigore Tobultoc, cel mai în vârstă din sătenii care au urcat pe scenă.

„Ne-am propus să organizăm un eveniment în care să elogiem cel mai frumos sentiment – iubirea și tot odată să promovăm tradițiile poporului nostru român. Primele impresii sunt bune, voia bună a stat în capul mesei pe tot parcursul  serii”,  a declarat Elena Ilașcu, membra a Consiliului local al tinerilor Gangura.

„În cadrul acestui eveniment am invitat 21 de perechi de locuitorii care au trăiți împreună peste 45 de ani, pentru a asculta poveștile lor de viață și a-i premia. Cu toate că au venit doar patru perechi, evenimentul a fost la cel mai înalt nivel desfășurat și a plăcut tuturor celor prezenți în sală. Vreau să le mulțumesc tinerilor pentru implicare și să le zic că sunt mândru de ei”, relatează primarul comunei Marcel Bobeica.

Evenimentul a început la ora 17:00 în seara de 24 februarie și a fost organizat de Consiliul local al tinerilor în parteneriat cu administrația publică locală.

dragobete gangura3

dragobete gangura4

Lilia Tobultoc-Cojocaru


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md