Acasa

Noi vrem, deci votăm!

Grupul de iniţiativa „Forţa” format din tineri din Mileştii Mici a elaborat primul spot video din cadrul proiectului „Un vot conştient - un viitor de succes” pe care l-au câştigat recent de la Fondul pentru tineri Ialoveni. Prin intermediul acestui proiect, grupul „Forţa" şi-a propus să lupte cu absentismul la vot în cadrul alegerilor locale din 5 iunie 2011 şi să convingă mileştenii că votul lor contează.

Din planul de activităţi a acestui proiect face parte elaborarea mai multor spoturi video. Tinerii mai lucrează la elaborarea unui ziar şi la organizarea unei dezbateri cu partidele înscrise în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie din Mileştii Mici.

„Cred mult în acest proiect şi simt că vom reuşi să convingem lumea că votul lor contează.E timpul să schimbăm lucurile spre bine în localitatea noastră, iar pentru aceasta avem nevoie de o administraţie publică competentă. Noi, grupul de iniţiativă "Forţa", vom colabora cu primarul şi consilierii locali pentru a dezvolta cât mai frumos localitatea noastră" , ne-a spus Natalia Andronachi, liderul echipei “Forţa".

Grupul de iniţiativă "Forţa" este o echipă de tineri, elevi ai claselor a XII-a din Liceul „Mihail Bârcă", din comuna Mileştii Mici. Acest grup a aplicat la Programul de Granturi Mici a Fondului pentru Tineri Ialoveni, runda a II-a, cu proiectul "Un vot conştient - un viitor de succes". În cadrul interviului, aceşti tineri au reuşit să convingă echipa FPTI că proiectul lor este unul de succes, cu un impact benefic asupra întregii localităţi. 

Racoviţa Ecaterina,
curatorul echipei, membră FPTI 


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md