Acasa Social Un horeştean este cercetat de poliție pentru contrabandă pe saltele gonflabile

Un horeştean este cercetat de poliție pentru contrabandă pe saltele gonflabile

contrabanda horestiUn bărbat din satul Horești a fost reținut de poliție, după ce la domiciliul acestuia au fost depistate mai multe probe potrivit cărora ar fi implicat în contrabandă cu țigări.

În urma unor percheziții care au avut loc ieri, 18 iulie 2017, angajații Poliției de Frontieră au depistat patru saltele gonflabile care au fost folosite la trecerea ilegală a țigărilor peste frontiera de stat. Cetățeanul a fost documentat după ce la începutul lunii iulie, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Frăsinești”, patrula l-a reținut în timp ce revenea în țară, înotând în râul Prut. Mai mult, pe malul Prutului au fost depistate bunurile care îi aparțineau, două saltele pneumatice, o pompă, două perechi de curele și o sumă de bani – 1700 de lei moldovenești și 19200 de lei românești, fapt ce a dat de bănuit că bărbatul ar fi implicat în activitatea de contrabandă cu țigări.

În prezent, bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările, în vederea stabilirii vinovăției.

Petru Cosoi


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md