bannerone

Acasa Social Ziua poliției a fost sărbătorită la Ialoveni

Ziua poliției a fost sărbătorită la Ialoveni

ziua politiei 2017

 

La 18 decembrie 2017, Poliția Națională a Republicii Moldova împlinește 27 de ani de la formare. Cu acest prilej, Inspectoratul de Poliție Ialoveni a organizat astăzi o festivitate consacrată oamenilor legii. La evenimentul desfășurat la Casa de Cultură din Ialoveni au fost prezenți președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, primari din localitățile raionului, reprezentanți ai societății civile și alți cetățeni.

Pavel Damaschin, șeful IP Ialoveni, a felicitat polițiștii cu această sărbătoare și le-a dorit perseverență, curaj și profesionalism în asigurarea securității țării și a fiecărui cetățean.

În cadrul festivității, premii și diplome au fost decernate colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Ialoveni, cât și veteranilor și pensionarilor din sistemul afacerilor interne, care au activat în raionul Ialoveni. Din partea Primăriei orașului Ialoveni, un premiu special au primit polițiștii care au contribuit la reținerea suspecților de furtul echipamentelor de cofraj, care au dus la oprirea lucrărilor de construcţie a sistemului de canalizare din localitate. O diplomă pentru promovarea imaginii poliției în societate a fost acordată și portalului local de știri IaloveniOnline.

Programul artistic al evenimentului a început cu evoluarea Orchestrei model a Departamentului Trupelor de Carabinieri a Ministerului Afacerilor Interne. În continuare, pentru publicul prezent au cântat ansamblul etno-folcloric „Ialoveneanca”, intrepretul Ady și alți artiști.

Manifestațiile dedicate Zilei Poliției Naționale vor continua și mâine, cu organizarea Zilei Ușilor Deschise la IP Ialoveni.

 


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

bannerone