bannerone

Acasa Social Bătrânii din Gangura au primit cadouri de Sfântul Andrei

Bătrânii din Gangura au primit cadouri de Sfântul Andrei

pachete1

 

Săptamâna trecută, treizeci și unu depersoane în etate din comuna Gangura au fost vizitaţi de musafiri care le-au adus daruri în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Pachetele conțineau produse alimentare necesare unei alimentații echilibrate pentru bătrâni și anume ulei, zahăr, conserve, paste, orez, ceai, biscuiți, unt, iaurt, lapte condensat și diverse tipuri de crupe.

„Împreună cu oameni generoși din Germania și prietenii noștri - Asociația de binefacere "PRO Umanitas", am reuşit să facem o bucurie acestor persoane. Prin gestul nostru, am încercat să-i convingem că nu sunt singuri în faţa bătrâneţilor şi că ne pasă de greutățile lor. Desigur, nici unul din noi nu poate acoperi toate nevoile celor din jur, dar fiecare poate face ceva. Stă în puterea fiecăruia dintre noi, să facem trecerea de la “ne-am dori sau ar trebui” la “am reuşit s-aducem mai multă bucurie”, ne-a spus Larisa Ilașcu, asistentă socială comunitară și inițiatoarea acțiuni.

Bătrâni au fost bucuroși de cadouri și au adus mulțumiri celor ce nu uită de ei pe parcursul a mai mulți ani.

Acțiunea a fost posibilă datorită parteneriatului dintre AOPP GANGURA și Asociația de binefacere "PRO Umanitas", și a devenit o tradiție pentru comunitate, repetându-se de mai mulți ani, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Lilia Tobultoc-Cojocaru


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

bannerone