nexus

Acasa Sport

Sport

Sportivii din Costești conduc în clasamentul raional la fotbal

Duminică, 13 August 2017 21:15

fotbal 2016Astăzi, a început returul Campionatului raionului Ialoveni la fotbal. Potrivit informațiilor publicate pe internet de Asociația raională de Fotbal Ialoveni, în această duminică au fost jucate șapte meciuri cu următoarele rezultate:

Citeşte mai mult...

   

În orașul Ialoveni va avea loc „Cupa TaekwonDo Ialoveni 40 ani”

Luni, 27 Martie 2017 17:01

taekwondo 2017Clubul de Taekwondo ”Stolas Leukas” organizează acest eveniment cu scopul de a promova printre tineri sportul şi valorile moral-creștine. La competiție se așteaptă participarea a peste 200 de sportivi din țara noastră și de peste hotare. Sportivii vor putea participa la proba Tull și Sparing individulal, Sparing echipe cadeți și juniori.

Citeşte mai mult...

   

La Costești se va desfășura un Turneu Republican la Judo

Joi, 16 Martie 2017 13:10

costesti judo

 

A.O. „Vov-Slav Judo Club”, în colaborare cu Primăria satului Costești, organizează „Turneul Republican la Judo din satul Costești”. Competiția va avea loc în ziua de 26 martie 2017, în sala de sport a Gimnaziului Costești. Programul va începe la ora 8:30 cu „cântarul”, iar la ora 10:00 se va da startul luptelor între participanți.

Citeşte mai mult...

   

(Video) Sfântul Gheorghe Suruceni a reuşit a patra victorie consecutivă în Divizia A

Vineri, 07 Octombrie 2016 09:58

sfintul gheorghe suruceni a reusit a patra victorie consecutiva in divizia aSfântul Gheorghe surprinde tot mai mult în Divizia A. Formaţia din Suruceni a devenit în scurt timp principala candidată la câştigarea competiţiei şi promovarea în Divizia Naţională, acesta fiind şi obiectivul conducerii noi instalate.

Echipa antrenată de Dumitru Arabadji a ajuns la patru victorii consecutive în campionat, la care se cumulează şi reuşitele din cupă.

Citeşte mai mult...

   

Rezultatele etapei III a Campionatului raional de Fotbal

Joi, 02 Iunie 2016 10:41

fotbal 2016Duminică, 29 mai, s-au jucat meciurile celei de-a treia etape a Campionatului raional de Fotbal. Cei dintâi au jucat juniorii, după care și echipele de seniori. Iată care sunt rezultatele:

Citeşte mai mult...

   

Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

nexus