floare de cires

Acasa Sport

Sport

La Costești se va desfășura un Turneu Republican la Judo

Joi, 16 Martie 2017 13:10

costesti judo

 

A.O. „Vov-Slav Judo Club”, în colaborare cu Primăria satului Costești, organizează „Turneul Republican la Judo din satul Costești”. Competiția va avea loc în ziua de 26 martie 2017, în sala de sport a Gimnaziului Costești. Programul va începe la ora 8:30 cu „cântarul”, iar la ora 10:00 se va da startul luptelor între participanți.

Citeşte mai mult...

   

(Video) Sfântul Gheorghe Suruceni a reuşit a patra victorie consecutivă în Divizia A

Vineri, 07 Octombrie 2016 09:58

sfintul gheorghe suruceni a reusit a patra victorie consecutiva in divizia aSfântul Gheorghe surprinde tot mai mult în Divizia A. Formaţia din Suruceni a devenit în scurt timp principala candidată la câştigarea competiţiei şi promovarea în Divizia Naţională, acesta fiind şi obiectivul conducerii noi instalate.

Echipa antrenată de Dumitru Arabadji a ajuns la patru victorii consecutive în campionat, la care se cumulează şi reuşitele din cupă.

Citeşte mai mult...

   

Rezultatele etapei III a Campionatului raional de Fotbal

Joi, 02 Iunie 2016 10:41

fotbal 2016Duminică, 29 mai, s-au jucat meciurile celei de-a treia etape a Campionatului raional de Fotbal. Cei dintâi au jucat juniorii, după care și echipele de seniori. Iată care sunt rezultatele:

Citeşte mai mult...

   

Rezultatele etapei II a Campionatului raional de Fotbal

Luni, 23 Mai 2016 15:39

fotbal 2016Ieri, 22 mai, s-au jucat meciurile celei de-a doua etape a Campionatului raional de Fotbal. Cei dintâi au jucat juniorii, după care și echipele de seniori. Iată care sunt rezultatele:

Citeşte mai mult...

   

A început Campionatul raionului Ialoveni la Fotbal

Vineri, 20 Mai 2016 07:01

fotbal 2016La sfârșitul săptămânii trecute, în localitățile raionului Ialoveni s-a dat startul Campionatului raional de Fotbal, ediția 2016, Seniori și Juniori. Competiția este structurată în două grupe, în cadrul cărora echipele vor juca în șapte etape, până la desemnarea învingătorilor.

Citeşte mai mult...

   

Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

floare de cires