Acasa Ultimele Știri

Stiri

Astăzi este „Ziua Ușilor Deschise” la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă

Luni, 19 Februarie 2018 08:56

usi deschise anofm

 

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) împreună cu structurile sale teritoriale organizează astăzi „Ziua Ușilor Deschise”, în contextul marcării a 27 ani de la crearea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.

Citeşte mai mult...

   

Consilierii locali din Horești și-au pus semnăturile pe Declarația de Unire cu România

Vineri, 16 Februarie 2018 19:53

unire horesti

 

Declarația de Unire cu țara-mamă România a fost semnată astăzi și de consilierii locali din Horești. Astfel, satul Horești a devenit a șaptea localitate din raionul Ialoveni care a semnat acest document simbolic.

Citeşte mai mult...

   

Președintele raionului Ialoveni și-a anunțat demisia din funcție

Vineri, 16 Februarie 2018 14:39

dimitriu demisie

 

Președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, și-a prezentat astăzi demisia în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului raional.

Citeşte mai mult...

   

Inițiativa „Pâine pentru cei fără de pâine“ vine în ajutorul nevoiașilor din Homuteanovca

Joi, 15 Februarie 2018 11:24

paine homuteanovca

 

Locuitorii din Homuteanovca nu au un magazin în sat, de unde ar putea să-și cumpere produsele necesare. Situația durează de mult timp deja și cel mai greu le este persoanelor în etate și celor cu nevoi speciale care nu pot merge la magazinele din Gangura, atât din cauza distanței de câțiva kilometri, a lipsei transportului, cât și a vârstei înaintate.

Citeşte mai mult...

   

Declarația de Unire cu România a fost semnată și în comuna Răzeni

Marţi, 13 Februarie 2018 11:58

unire razeni

 

Comuna Răzeni a devenit a nouăsprezecea localitate din Republica Moldova care a semnat Declarația de Unire cu țara-mamă România. Semnarea festivă a actului a avut loc duminică, 11 februarie 2018, în tmpul unei ședințe extraordinare a Consiliului local, fiind urmată de un concert.

Citeşte mai mult...

   

Reparația drumului Ialoveni - Leușeni, eșuat din cauza funcționarilor corupți

Vineri, 09 Februarie 2018 10:24

centura chisinau 2018

 

Primul segment al şoselei de centură a oraşului Chişinău, Drumul R6M1- Ialoveni, cu o lungime de 6,5 kilometri, nu a fost reconstruit din cauza unor licitații suspectate de trucaj și a unui management defectuos al Administrației de Stat a Drumurilor. Compania bulgară selectată pentru reparația acestui drum, deși a făcut doar 1,37% din lucrări, a ridicat 673.000 de euro. Cei implicați în acest scandal se acuză reciproc, iar drumul creează pericole mari de accidente. 

Citeşte mai mult...

   

Doi tineri din Ialoveni, condamnați pentru că au amenințat un taximetrist

Vineri, 09 Februarie 2018 10:12

taxi simbol 2018

 

Doi locuitori ai raionului Ialoveni au fost condamnaţi pentru comiterea tâlhăriei cu cauzarea de daune în proporţii considerabile comisă asupra unui taximetrist.

Citeşte mai mult...

   

Autoritățile au depistat nereguli la o întreprindere de producere a mezelurilor

Joi, 08 Februarie 2018 13:41

mezeluri

 

Ofițerii Direcției Investigare Fraude Economice a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, au efectuat la 6 februarie 2018, un control inopinat la o întreprindere a unui agent economic din raionul Ialoveni, specializat în producerea mezelurilor și afumăturilor.

Citeşte mai mult...

   

Atenție la băuturile alcoolice de proveniență dubioasă

Joi, 08 Februarie 2018 11:21

bautura alcoolica

 

Angajaţii Inspectoratului de poliţie Ialoveni au ridicat peste 100 de sticle cu băuturi alcoolice tari, fără dovada originii lor. Persoana care le transporta a fost depistată în flagrant, în timp ce livra marfa către un client.

Citeşte mai mult...

   

Fals: „Poșta Moldovei” premiază oamenii cu telefoane mobile

Joi, 08 Februarie 2018 09:07

posta imagine

 

Mai mulți cetățeni s-au plâns Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” că au recepționat mesaje online, prin care sunt îndemnați să participe la un sondaj, realizat de întreprindere, având posibilitatea să câștige telefoane mobile. Î.S.„Poșta Moldovei” afirmă că nu distribuie astfel de mesaje și că ar fi victima unei campanii de dezinformare. Pe marginea acestui caz a fost sesizată Procuratura Generală.

Citeşte mai mult...

   

Pagina 1 din 324

12345678910Următor

Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md