ialovenionline
Sursă foto: Eco-răzeni

Eco-Răzeni lansează înregistrarea la sesiunile de instruire „De la zero la erou în cunoștințe digitale”

15 iunie 2024
357 vizualizări


Asociația obștească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă,  lansează apel de înregistrare la sesiunile de instruire  De la zero la erou în cunoștințe digitale”, în cadrul proiectului „Persp@ctive. Instruirile sunt destinate tinerilor din șase raioane ale țării: Florești, Fălești, Ialoveni, Hîncești, Cantemir și UTA Găgăuzia.

Proiectul își propune să creeze perspective îmbunătățite pe piața muncii prin acces la oportunități de dezvoltare a competențelor digitale și antreprenoriale pentru tinerii defavorizați din Republica Moldova și Ucraina. 

Sesiunile de instruire au ca scop să echipeze tinerii cu abilități necesare pentru a ajunge la succes, într-o piață a muncii din ce în ce mai digitalizată. Timp de cinci zile, prin module captivante de învățare și experiență practică,  participanții vor putea să navigheze printre dificultățile realității digitale, sporindu-le adaptabilitatea și inovația.

Doritorii pot expedia prin email la [email protected] un mesaj care să conțină următoarele informații: nume, prenume, vârsta, localitatea și raionul de baștină, telefon de contact; după care organizatorii te vor  include în lista participanților la activitățile proiectului (sesiuni de consiliere, ateliere de instruire, mentorat, stagii scurte de practică în companii, etc.).

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul de telefon 026873325 sau urmărește-ne pe rețelele de socializare https://linktr.ee/ecorazeni

Cheltuielile de participare la activitățile proiectului (transport, alimentare, materiale didactice, etc.) vor fi acoperite de către organizatori.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările