ialovenionline
450011668 1251505272839092 4362315490379525707 nfoto: Consiliul Raional Ialoveni

Gimnaziștii care au obținut 10 pe linie la examene, premiați de Consiliul Raional Ialoveni

6 iulie 2024
2502 vizualizări

Consiliul Raional Ialoveni a felicitat cei 7 elevi din raion care au obținut 10 pe linie la examenele de gimnaziu. Direcția Generală Educație le-a oferit diplome de excelență și vouchere în valoare de 1000 de lei la Librăria Librarius, pentru efortul lor și pentru rezultatele excelente.

Este vorba despre:

1. Holban Sergiu, Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” Ialoveni;

2. Luchian Anastasia, Liceul Teoretic „Aurel David” Bardar;

3. Plugaru Ana, Liceul Teoretic „Aurel David” Bardar;

4. Ionaș Andreea, Liceul Teoretic Costești;

5. Săponari Alexa, Liceul Teoretic „Olimp” Costești;

6. Chianu Andreea, Liceul Teoretic „Ion Pelivan” Răzeni;

7. Vîrlan Evelina, Gimnaziul „Alexandrina Rusu” Dănceni.

„Această recunoaștere a meritelor lor îi motivează și mai mult să continue procesul de educație și să își urmeze visurile. Este o mare onoare pentru noi să fim alături de acești tineri minunați și să le oferim recunoașterea și aprecierea pe care o merită. Le dorim mult succes în continuare!”, se spune într-un comunicat al Consiliului Raional Ialoveni.

Amintim, sesiunea de examene naționale de absolvire a gimnaziului a avut loc în perioada 3-13 iunie. La nivel național, circa 30.000 de elevi au susținut examenele. Sesiunea suplimentară pentru gimnaziști are loc în perioada 1-4 iulie, iar rezultatele vor fi afișate la data de 6 iulie în fiecare Centru Raional/Municipal de Examene în care s-au desfășurat examenele. Elevii pot depune cerere de examinare a contestației la centrul respectiv, la data de 6 iulie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 8 iulie 2024. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările