ialovenionline

Guvernare locală

Brown Cream Aesthetic Photo Colage 12

Crearea Parcului Industrial Costești – pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliul local Costești

16 septembrie 2024
120 vizualizări

Crearea Parcului Industrial Costești și casarea automobilului primăriei de tip Skoda Octavia sunt printre subiectele ordinei de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local Costești. Primăria Costești informează că ședința va avea loc  pe data de 17 septembrie, ora 10.00, în sala de ședințe a primăriei Costești, însă proiectele de decizie nu au fost publicate până în acest moment.

Aprobarea rezultatelor licitației de vânzare/cumpărare a unor terenuri și expunerea altor terenuri la licitație, rectificarea, corelarea bugetului cât și alocarea unor resurse financiare, sunt printre subiectele ce vor fi discutate de consilieri.

De asemenea, aleșii locali vor aproba transmiterea în folosință a infrastructurii sportive a Complexului Turistic-Sportiv Costești către Asociația Obștească  „Fotbal Club Costești”.

Declarației de susținere a referendumului republican din 20 octombrie 2024 ar putea fi aprobată de consilieri cât și aprobarea încheierii acordurilor de colaborare.

download

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările