ialovenionline
ce unde cand costesti 2024 2

FOTO// Tineri din Costești au organizat un adevărat spectacol al inteligenței și creativității

18 septembrie 2024
208 vizualizări

Vineri, 13 septembrie 2024, Liceul Teoretic Costești a găzduit competiția de joc intelectual „Ce? Unde? Când?”, organizată în cadrul proiectului proiectului internațional „Youth Leaders for Europe” (Tineri lideri pentru Europa).

Evenimentul a avut ca scop dezvoltarea gândirii critice și a abilităților analitice, punând accent pe spiritul de echipă și colaborare între elevi. 

Elevii au strălucit prin cunoștințele lor, capacitatea de a reacționa rapid și de a lua decizii strategice sub presiune, transformând competiția într-un adevărat spectacol de inteligență și creativitate. 

Inițiativa le aparține elevilor liceului, Lina Borta, Svetlana Ionaș și Mihai Antohiev, care au participat în timpul vacanței de vară la un training pentru dezvoltarea capacităților, în cadrul căruia au conceput această activitate. 

Liceul Teoretic Costești rămâne dedicat promovării excelenței academice și formării unei generații de tineri responsabili, care să îmbrățișeze cunoașterea și să contribuie activ la societatea noastră.

Proiectul „Youth Leaders for Europe” este implementat de A. O. „Centrul pentru Comunicare Internațională și Drepturile Omului” din Ialoveni, în parteneriat cu fundația IRSE din Gdansk, Polonia, și Direcția Generală Educație Ialoveni, cu sprijinul Centrului Mieroszewski și Fundației Polono-Americane pentru Libertate, în cadrul Programului RITA.

Lina Bortă, pentru IaloveniOnline

ce unde cand costesti 2024 1
ce unde cand costesti 2024 3
ce unde cand costesti 2024 4
ce unde cand costesti 2024 5
ce unde cand costesti 2024 6
ce unde cand costesti 2024 7
ce unde cand costesti 2024 8
ce unde cand costesti 2024 9

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările