ialovenionline
bercut batut barbat ialoveni

VIDEO// Angajați „Bercut” cercetați penal pentru că ar fi bătut un bărbat în Ialoveni

20 septembrie 2024
368 vizualizări

Angajații unei companii de pază sunt cercetați penal pentru rele tratamente. Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, aceștia ar fi bătut un bărbat la o stație PECO din orașul Ialoveni.

Conform datelor prezentate, totul s-a produs în seara de 26 august 2024, când angajații companiei, aflându-se în apropierea unei stații PECO din Ialoveni, ca urmare a unui conflict iscat cu un bărbat, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, precum și mijloacele speciale aflate în dotarea agenților de pază.

Astfel, în cadrul urmăririi penale inițiate, procurorii vor elucida toate circumstanțele comiterii faptei investigate, în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate și gradului de vinovăție a acestora.

Deși Procuratura nu menționează despre ce companie este vorba, din imagini se observă că este compania de pază „Bercut”. Anterior, în spațiul public au apărut și alte informații despre incidente cu implicarea angajaților acestei companii care își depășeau atribuțiile.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările