ialovenionline
ialoveni

Ialoveni: Un bărbat a fost condamnat la pușcărie pentru că ar fi condus fără permis și în stare de ebrietate

21 septembrie 2024
122 vizualizări

Un bărbat de 38 de ani a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. Procuraturii raionului Ialoveni informează că cauza penală a fost examinată în instanța de judecată în lipsa inculpatului, din motiv că acesta s-a eschivat de la prezentarea la ședințele de judecată, iar la moment este anunțat în căutare.

Potrivit Procuraturii raionului Ialoveni care anunță despre pronunțarea unei sentințe de condamnare a unui bărbat care a fost recunoscut vinovat, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 6 luni, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis. 

Conform învinuirii înaintate de procurorii de la Ialoveni, inculpatul, la 30 iulie 2023, pe timp de zi, fără a deține permis de conducere, a urcat la volanul unui automobilul în stare de ebrietate și s-a deplasat pe străzile satului Horești, raionul Ialoveni. Fiind stopat de colaboratorii poliției și testat cu „Drager alcotest” i-a fost depistată concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,49mg/l, concentrație care, potrivit legii, reprezintă stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările