ialovenionline

Guvernare locală

IaloveniOnline Consiliul Raional Ialoveni ianuarie 2022 1

DOC// Alocări de bani pentru instituțiile medicale și instituțiile de învățământ din raionul Ialoveni, la ultima ședință a Consiliului raional

30 mai 2022
697 vizualizări

Peste 2,8 milioane de lei au fost distribuiți de consilierii raionali la ultima ședință a Consiliului raional Ialoveni. De bani au beneficiat mai multe instituții medicale din raionul Ialoveni, instituții de învățământ, dar și persoane fizice.

De asemenea, 200 de mii de lei au fost alocați pentru procurarea echipamentului de bucătărie și a utilajului tehnologic pentru pregătirea alimentelor în noua cantină a Spitalului Raional Ialoveni și 55.100 de lei drept contribuție pentru proiectarea ascensorului medical în interiorul spitalului.

Vezi mai jos instituțiile medicale și instituțiile de învățământ din raion care vor mai beneficia de surse financiare pentru implementarea proiectelor:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările